B L O G


Maison & Object, paris

Het was een inspirerend weekend, belangrijke stromingen zijn techniek en natuur, belangrijke kleuren zijn (nog steeds) zwart, primaire kleuren, pastels, en nieuw is burgundy. Burgundy was al goed vertegenwoordigd op de catwalks Najaar 2012/2013 en komt nu in de winkels. Sinds mode en interieur de laatste jaren meer samenkomen, zien we nu al  mooie producten in de nieuwe kleur!

Are you ready to embrace the wine-soaked color trend?


Salone Internazionale del Mobile

De Salone del Mobile in Milaan is hét designwalhalla voor talloze internationale ontwerpers, merken, (interieur)architecten en interieurbladen. Het nieuwste van het nieuwste, het beste van het beste en het mooiste van het mooiste is er te vinden. De beurs was dit jaar van 9 tot en met 17 april 2013, zowel in het enorme beurscomplex als op talloze spannende locaties verspreid over de stad.

INSIDE DESIGN AMSTERDAM

Het was weer een inspirerende dag! Zondag eerst het Lobster house bezocht, dit was ingericht door ELLE Decoration Studio, dit was een super sterke presentatie!

Zo’n 10.000 bezoekers kwamen tussen vrijdag 27 en zondag 29 september naar de Amsterdamse binnenstad, om zich te laten inspireren door interieurdesign in de breedste zin van het woord. Bijzondere presentaties van zowel jonge als gevestigde ontwerpers en de nieuwste collecties van vooraanstaande meubelmerken waren te bezichtigen op bruisende locaties door de hele stad. De traditionele knalgele bewegwijzering hielp de menigte snel op weg. Inside Design Amsterdam vierde zijn tiende verjaardag en stond daarom in het teken van feest! Ook de electrische auto’s die de bezoekers van de ene naar de andere locatie brachten was een fijn extraatje!


FASHION & FOOD

Nieuw dit jaar was de mix van design, fashion en food. Op verschillende locaties werkten de drie disciplines samen en dat leidde tot verrassende uitkomsten.

een formule die voor herhaling vatbaar is gebleken.


Van 19 t/m 27 oktober 2013 vormt DDW voor de twaalfde keer het podium voor Dutch design. DDW is het grootste designevent van Nederland. De trends van morgen zijn nu al te zien tijdens Dutch Design Week. Vanaf 19 oktober staan in Eindhoven de deuren naar de toekomst open.  Dutch Design Week is een internationaal vermaard evenement waar elk jaar 200.000 bezoekers op af komen. Beleef de kracht van Dutch design op de eerste rang. Een kleine impressie uit het Klokgebouw:


5 MILAAN , DE SALONE DEL MOBILE 2014  

4 PARIS , MAISON & OBJECT

3 MILAAN , DE SALON DEL MOBILE 2013

2 INDESIGN AMSTERDAM

1 DUTCH DESIGN WEEK

(placeholder)
(placeholder)

PAULA RUTGERS DESIGN  INTERIEUR & VASTGOEDSTYLING   +31 30 6055692 / +31 6 22107495 PRD@KPNMAIL.NL

CONTACT     DISCLAIMER      ALGEMENE VOORWAARDEN      PARTNERS

(placeholder)

1

2

5

4

3

6

7

8

9